5 Cabaran Apabila Ingin Memulakan Bisnes Yang Sering Kita Dengar

Bukan senang nak mulakan perniagaan, bisnes atau mencari duit sampingan...

GRADUAN/BELIA

Banyak ke boleh dapat duit..." - Mereka yang melihat RM 20 atau RM 1000 sebagai perbandingan

Saya pemalu dan kurang bercakap..." - Ya, 3 daripada 5 orang belia berkata begitu tetapi sebenarnya ini adalah kelebihan kita yang boleh digunakan

Alasan Kami...

Dapatkan pengalaman...nanti boleh tahu cara berkomunikasi, kenali ramai orang dan selok belok bisnes...

Pink and Salty

SURI RUMAH/IBU TUNGGAL

Saya susah nak kerja kat luar...kalau boleh nak kerja dari rumah je ..."

Alasan Kami...

Banyak kerja yang boleh dibuat di rumah ...sambil2 tu boleh tambah sumber pendapatan  untuk keluarga...

Diamonds

OKU

Saya OKU bang...susah nak dapat kerja" - Jangan risau, bakat dan kemahiran bukan untuk orang yang OK sahaja...

Alasan Kami...

Saya pernah dengar OKU yang amat bangga dengan kerja dan kejayaan yang telah di capai.. 

Natural Cosmetics

B40

" Saya x minat lah kerja macam ni...." Sebab selalu terima mesej offer kerja part time yang perlu mencari orang untuk beli produk dan dapat komisyen darinya....

Alasan Kami...

Di IBOSS, orang ramai boleh dapatkan pelbagai servis & masakan dari anda....

Cups

Bekerja 8pg - 5ptg

Minat jugak nak bisnes tetapi saya x ada masa ...

Alasan Kami...

ada banyak pilihan kerja di luar waktu pejabat ... IBOSS juga mempunyai fungsi automatik OPEN dan CLOSE

Flowers on Grungy Wall

APA YANG KAMI SEDIAKAN UNTUK ANDA?

01

MENGGUNAKAN APLIKASI IBOSS BERHARGA RM 49.90 SECARA PERCUMA

02

BIMBINGAN DAN TUTORIAL

03

MEMASARKAN BISNES ANDA

04

INSENTIF TUNAI YANG MENARIK

Purple Flowers

Aplikasi PERCUMA

kumpulan sasar boleh menggunakan aplikasi IBOSS yang bernilai RM 49.90 secara percuma

Colorful Flowers

Bimbingan Memulakan Bisnes

kumpulan sasar boleh menghubungi IBOSS untuk panduan mengenalpasti bakat dan tutorial menggunakan aplikasi IBOSS

Flower Selection

Memasarkan Bisnes

IBOSS sentiasa menggalakkan orang ramai menggunakan servis atau masakan yang ditawarkan oleh kumpulan sasar

Colorful Flowers

Insentif Menarik

kumpulan sasar boleh mendapatkan pelbagai insentif menarik yang ditawarkan oleh IBOSS!

Cosmic Sky

IBOSS 2021

SMART.DIRECT.SIMPLE